LIVE-stream frá Nýggjárshaldinum í Vági

Aftur í ár verður møguligt hjá vágbingum, útisetum og fólki annars, sum ikki hava møguleika at vera í Vági nýggjársaftan, at fylgja við, tá vágbingar í hundratali fara til gongu gjøgnum bygdina við kyndlum, vestur til Tríkantin, har prýddur bátur verður brendur og stórt fýrverkshow verður.

Í ár verður tó ikki møguligt, at síggja nýggjári frá dronu upptøkum, men verður tað í staðin sent beinleiðis, til gongu saman við allari kyndlagonguni.

Og í ár verður tað livestreama gjøgnum Facsbook-síðuna hjá Visit Faroe Islands, trýst her

Tað er Reidar F. Joensen, sum stendur fyri LIVE-streamingini og vónar hann, at nógv fólk fáa gleði av stroymingini og kunnu liva seg til Vágs saman við øllum teimum, sum eru komin saman til nýggjárshaldið!

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.